vineri, 26 ianuarie 2018

Gândurile nu acționează imediat!



 Cât de minunat! Trebuie doar să constientizăm acest lucru, dacă am învățat până acum despre natura gândurilor. Noi nu putem deține controlul tuturor gândurilor, dar putem să simțim emoțiile când suntem bine și când suntem mai puțin bine. De aici rezultă că, gândurile nu au efect imediat. Putem să ne schimbăm gândurile de câte ori dorim.

  Chiar dacă gândurile nu acționează imediat asupra realității noastre, dacă un singur gând emis de noi este susținut o perioadă suficient de mare asupra unui subiect, atunci aceste vibrații emise gândului predominant, începe să atragă alte gânduri și idei de același fel, conform legii Atractiei. Si cu cât energia lor continuă, legea atractiei atrage alte gânduri si idei similare si tot asa, până când gândul emis devine un gând puternic pentru a începe să ia formă fizică. Dar sa nu uităm că, gândul este susținut de o emoție si este cea mai mare putere si energie care poate inconjura tot universul, pentru că atunci când emitem un gând, emitem o vibratie. Iar această vibrație are o anumită frecvență care trebuie să fie pe aceeași lungime de undă cu dorintele noastre.
.
  De aceea, putem fi bucuroși că gândurile nu au efect imediat, important este ceea ce gândim si să conștientizăm acest lucru.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...