joi, 14 decembrie 2017

Magia sarbatorilor de iarna.


  Se spune ”de Craciun fi mai bun”. Craciunul inseamna bunatate, bucurii si tot ce este bun in suflet. Cand suntem buni sufleteste, noi ne simtim bine iar cei din jurul nostru receptioneaza aceste vibratii si  beneficiaza de starea noastra interioara. Desi nu totii cred in cele spuse, este bine ca noi sa ne bucuram de aceasta stare.

  Suntem in luna sarbatorilor de iarna, luna magica a Craciunului. O luna plina cu evenimente si situatii, emotii, program incarcat, atat la sericiu cat si acasa in care vrem sa le cuprindem pe toate deodata. Dar trebuie sa punem STOP, sa ne oprim si sa ne gandim la ordinea prioritatilor, intr-o stare de calm.

  Atunci cand suntem calmi si relaxati, simtim toate emotiile fara critici. O stare de pace sufleteasca in care putem lua cele mai bune decizii. Atunci cand suntem calmi ne putem concentra la toate activitatile pe care le avem, chiar putem sa simtim o pasiune pentru ele. Nu o sa ni se mai para o corvoada.Le luam asa cum sunt in ordinea prioritatilor.

  Iar in ultimele zile inainte de Craciun, toate sentimentele si emotiile vor fi pozitive, de cel mai inalt grad de bucurie, fericire si iubire.
   Iar pentru cei care cred in magie, sarbatorile insusi vor fi magice.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...