vineri, 29 decembrie 2017

Instrumentele care acompaniază NOUL AN!


 O vestimentație care să te faca sa te simti bine, accesorii pline de stil, micile secrete care sa-ți ascundă imperfecțiunile, eleganță, rafinament și pasiune, toate strâns legate de starea ta de spirit și mai mult, să cultivi gânduri pozitive, respectiv emoțiile pozitive, care au un rol deosebit în viața ta și pune deoparte accesoriul care acompaniază orchestrația unei vieți armonioase folosind creația deliberată.

  În curând începem un An nou și tot ce am emis până acum sunt rezultatele pe care le-am văzut, ceea ce emitem de acum în colo vor fi rezultatele care vor crea realitatea noastră în viitor. Nimic nu funcționează fără aceste instrumente care acompaniază armonia vieții: emoțiile, gândurile, convingerile, credința și iubirea. Ele au un impact uriaș asupra vieții noastre. ele ne pot influența viața. Cu ajutorul acestor instrumente ne putem îmbunatați situațiile folosind creația deliberată, ele ne pot ajuta să atragem locuri, oameni, prieteni, relații. Relațiile cu oamenii sunt relațiile cu noi înșine. Ceea ce credem despre alții este exact ceea ce credem despre noi. Acest lucru este lege.Rolul nostru în această viața este să ne simțim bine, să fim fericiți și bucuroși și să cultivăm recunostința în fiecare zi. Pentru că în fiecare zi avem pentru ce să fim recunoscatori, chiar și pentru cel mai nesemnificativ lucru sau situație. Din recunostința fiecărui moment se nasc alte și alte momente pentru care să fim recunoscători. La baza acestor instrumente stau gândurile și emoțiile. Pentru fiecare moment în care suntem recunoscători se naște o nouă realitate, o nouă poveste de viată din ce in ce mai imbunatățită.

   Eu vă multumesc că m-ați urmărit și în acest an care tocmai se încheie. Vă doresc să vă iubiți și acceptați necondiționat, un An nou fericit, cu sănătate, împliniri sufletești și să fiți mulțumiți de ceea ce sunteți și de ceea ce aveți - dornici de mai mul!

                                                             
                         LA  MULȚI ANI  2018!


Sursă foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...