vineri, 24 noiembrie 2017

Relaxeaza-te si da voie dorintelor sa intre in viata ta!  Cu alte cuvinte,exista un sistem de ghidare care ne face sa intelegem mai bine emotiile pe care le avem si sa le constientizam. El intotdeauna functioneaza daca il urmarim. In acest fel ne putem da seama ce emotii avem: pozitive sau negative, in functie de situatia respectiva. In acest caz, daca stim cum sa ne ghidam emotiile, atunci stim ce simtim: situatia este satisfacatoare sau nu. Daca nu este satisfacatoare, transmitem catre Univers gandurile noastre ca vrem ca acea situatie sa fie mai buna. Dar aceasta transmisie trebuie facuta intr-o stare de calm in care transmitem universului emotiile noastre pozitive despre imbunatatirea situatiei. Dar daca transmitem universlui cererea de imbunatatire intr-o stare negativa, vom primi esenta lucrului la care ne-am gandit, deci o situatie negativa.
     Acest sistem de ghidare reprezinta emotiile pe care le avem clipa de clipa, dar de care putem sa le dirijam intr-o situatie pozitiva.Prin urmare, daca stim ce nu ne dorim, inseamna ca stim si ce ne dorim, atragand astfel situatia dorita de noi. De cate ori simtim o emotie negativ, noi ne indepartam de Sursa noastra si uitam de cel care suntem cu adevarat.

    Dupa ce am vazut cum sa ne simtim bine si cum sa ne dirijam emotiile cu ajutorul sistemului de ghidare, nu ne mai ramane de facut nimic, decat sa stam calmi si sa asteptam. Iar cand vom fi pregatiti, dorintele se vor implini.

  Relaxeaza-te si da voie dorintelor sa intre in viata ta.

Gabriela Bogdan
Sursa foto: Internet


Întotdeauna o lume mai bună!

 Suntem noi înșine persoane responsabile de ceea ce simțim cu adevarat, de tot ceea ce este în jurul nostru și relațiile cu acestea dar ...