vineri, 20 octombrie 2017

Gaseste orice gand care te face sa te simti bine, acum!    Punctul de atractie este intotdeauna momentul prezent.
  Daca suntem constienti intotdeauna de ceea ce gandim clipa de clipa, noi putem sa ne dam seama de vibratiile pe care le emitem, sa le constientizam, iar daca sunt vibratii (emotii) negative, le putem directiona intr-un mod pozitiv. Orice gand pe care il emitem acum, punctul de atractie este tot acum.

  Ca sa intelegem despre ce vorbim, punctul de atractie, adica forta Atractiei Universale.
  Orice gand emis despre o situatie pe care nu o dorim asociata cu o stare de discomfort, este datorita gandurilor pe care le-am emis in acel moment.

  Din acest punct de vedere, ceea ce interpretam ca fiind personal, ne poate influenta viata. De aceea, tot ce trebuie sa facem, este sa fim constienti cum ne simtim cand ne gandim la ceva; ne simtim rau sau bine, suntem bucurosi sau tristi? In acest moment ne schimbam deliberat acele ganduri intr-o directie care sa ne faca sa ne simtim mai bine si astfel schimbam vibratia negativa in una pozitiva.

  Cu cat incercam sa ne simtim mai bine acum, cu atat ne vom simti mai bine tot acum, si iarasi tot acum, in fiecare moment prezent,adica ne vom simti bine mereu, conform legii atractiei. De aceea, in tot universul exista un aspect negativ si un aspect pozitiv.Despre orice lucru, dar si in lumea gandului, noi avem ocazia sa alegem intre cele doua aspecte si sa constientizam ceea ce am ales si astfel vibratia se schimba acum in momentul prezent.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Să înțelegem lumea în care trăim!

 Prin intermediul ochilor traduci vibrațiile în imagini. prin intermediul urechilor traduci vibrațiile în sunete pe care le auzi. Chia...