joi, 5 octombrie 2017

Ce sunt emotiile?


  Studiile arata ca emotiile sunt totalitatea gandurilor. Mai multe ganduri de acelasi fel dau nastere la o emotie. Pentru ca nu se poate sa sarim de la o extrema la alta, de la un gand de joasa vibratie, respectiv un gand negativ, la ganduri de inalta vibratie, cele pozitive O data le avem pe unele, alte dati pe altele. 

   Deci, emotiile dau viata gandurilor si actiune, deoarece, ceea ce emitem, acele vibratii, calatoresc prin eter, iar legea Atractiei face sa devina mai puternice daca sunt sustinute o perioada de timp mai lunga. Cu cat emitem din ce in ce mai des anumite ganduri de bucurie sau de tristete, intr-o anumita perioada de timp vom atrage tot mai mult esenta gandurilor emise la un moment dat. Pentru ca legea Atractiei afirma ca gandurile atrag alte ganduri de acelasi fel, iar legea vibratiei afirma ca tot ce exista se afla intr-o continua miscare, in timp ce starea de repeus nu exista. 

  De aceea, gandul emis cu anumite vibratii, face ca celulele din creier sa vibraze in acelasi timp si sa se formeze unde electromagnetice. Aceste unde incep sa calatoreasca si sa caute vibratii de acelasi fel, datorita legii Atractiei. Deoarece gandul este o energie, prin aceste unde electromagnetice si prin insasi legea Atractiei, cauta un corespondent a gandurilor emise.

Acum intelegem ce sunt emotiile, sa avem grija de ele,sa invatam sa le controlam.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Să înțelegem lumea în care trăim!

 Prin intermediul ochilor traduci vibrațiile în imagini. prin intermediul urechilor traduci vibrațiile în sunete pe care le auzi. Chia...