vineri, 29 septembrie 2017

Ceea ce simtim, va reflecta in viata noastra!

    

  Fragment dintr-un discurs 1969

    "Sa privim o situatie ca pe ceva exterior si vom fi infasurati in umbrele ei - pentru ca tot ce reactioneaza la ce ne-am imaginat este o umbra. Cum poate o umbra sa influenteze realitatea lumii noastre? In momentul in care ii oferim altcuiva puterea de a ne influienta realitatea, ii oferim de fapt puterea care ni se cuvine doar noua. Altii sunt doar umbre, martori ai proceselor ce se desfasoara in noi insine. Lumea este o oglinda ce reflecta ceea ce se petrece in interiorul nostru"
                                                                                                   by  Neville Goddard

     Cu alte cuvinte, ca sa intelegem mai bine, acest fragment exprima faptul ca , daca schimbam interiorul nostru schimbam si exteriorul. Daca vrem sa realizam ceva, intai realizam in interiorul nostru prin imaginatie, emotii, ganduri, trairi despre ceea ce ne dorim si apoi apare in realitatea noastra punand suflet, bucurie, fericire si iubire. Nimic nu are loc fara sa se inceapa cu un gand. Daca stim sa ne organizam gandurile si ceea ce simtim, va reflecta in viata noastra esenta aceluias gand ( ganduri).

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Să înțelegem lumea în care trăim!

 Prin intermediul ochilor traduci vibrațiile în imagini. prin intermediul urechilor traduci vibrațiile în sunete pe care le auzi. Chia...