miercuri, 21 iunie 2017

Confortul patului si al asternuturilor.


 Nu! Nu va ganditi ca astazi vom vorbi despre un anumit tip de pat sau despre vreo firma de asternuturi. Nu! Vom vorbi despre unul dintre efectele care le poate avea confortul patului si al asternutului. Unul dintre acestea este efectul de a atrage un somn odihnitor. Dar ca acesta sa aiba un efect colosal depinde de noi insine.
Totul depinde de noi in mare masura. Depinde de ceea ce gandim, de emotiile noastre de-a lungul unei zile, de alimentatie sau de stilul de viata la modul general si nu in ultimul rand, de SOMN. Despre asta vom vorbi astazi. SOMNUL!

 Somnul este perioada de timp in care energiile se refac si regenereaza corpul fizic. De aceea, este foarte important, cand ne asezam seara in pat sa ne gandim doar la aspectele bune care au avut loc in ziua in curs, iar pentru a doua zi sa anticipam cum dorim sa decurga ziua.

 Daca adormim cu ganduri negative, precum ca am avut o zi proasta, dimineata cand ne vom trezi vom avea aceleasi ganduri pesimiste, agitatie, frica , nesiguranta si implicit vom atrage situatii neplacute.

 Este important, seara cand mergem sa dormim, sa evitam toate nemultumirile care au avut loc si sa incercam sa contemplam patul, confortul patului, molicinea asternuturilor si senzatia de destindere al corpului, al intregului organism care este pe cale sa se regenereze dupa o noapte odihnitoare.

 A doua zi suntem complet regenerati, energizati pozitiv, proaspeti si cu ganduri creative din perspectiva dorintelor noastre pentru noua zi de activitati.

Sursa foto:Adevarul
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...