miercuri, 5 aprilie 2017

Tu iti controlezi emotiile?


     " Omul nu intelege aproape deloc forta intangibila a gandirii, probabil cea mai mare dintre toate fortele invizibile. El nu stie aproape nimic despre creierul sau si despre mecanismul incredibil de complex prin care acesta reuseste sa transforme gandurile in echivalentul lor material". ~ Napoleon Hill~


  Cu alte cuvinte, gandurile pot fi transformate in echivalentul lor material tinand cont de cateva principii precise si mai ales de emotiile pe care le emitem.Efectele emotiilor difera de la moment, la moment si de la o zi, la alta in functie de activitatile pe care le avem. Cand si cand apar emotii negative, fara sa stim de ce sau sa cunoastem cauza, insa, noi putem sa ne schimbam starea emotionala deliberat prin alegerea unei emotii pozitive.

  Daca optam o singura emotie pozitiva si ne lasam condusi de ea, toate celelalte emotii pozitive o vor urma, iar daca ne lasam condusi de emotii negative, ele se vor amplifica si va aparea nelinistea, tristetea, singurataea, frica etc. O singura emotie negativa este suficienta pentru a distruge crearea realitatii si  starea de bine pe care este dreptul nostru din nastere s-o simtim. Aceasta emotie negativa care o simtim nu da voie sa cream opusul ei daca nu stim sa ne controlam emotiile.

 Ne putem aduce aminte ce stare am avut cand ne-am rugat ultima oara si s-a indeplinit. Daca ne rugam s-au ne dorim ceva si simtim o stare de nesiguranta s-au de indoiala, atunci rugaciunile nu vor fi ascultate si dorintele nu vor fi transformate in echivalenul lor fizic.Un autor spunea ca emotiile negative sunt acele ganduri care patrund in mintea subconstienta, iar emotiile pozitive sunt accesate prin autosugestie dandu-i instructiuni mintii subconstiente.
  Pentru toate aceste emotii este necesar sa invatam sa ne influentam mintea subconstienta ca sa poata accepta emotiile pozitive si implicit dorintele.

Foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...