luni, 24 aprilie 2017

Ce este iubirea?


     

 IUBIREA este unica forta creatoare, de aceea ea vindeca, iarta, hraneste si are un efect uluitor asupra trasaturilor de caracter al organismului si a tot ce ne inconjoara.

  De aceea iubirea o putem defini in cateva feluri:

 IUBIREA este una dintre emotiile pozitive. Prima emotie si cea mai importanta este CREDINTA.

   Iubirea este un sentiment complex, neconditionat si fara limita. Nu poti iubi pe cineva doar daca... . Il iubesti fara nici o conditie. Sa iubesti inseamna sa daruiesti.

   Iubirea este un sentiment de dragoste, care intra in fiinta noastra, ne domina mintea, corpul si sufletul, astfel incat sa nu mai dam voie celorlalte emotii negative.

  Mintea poate sa fie influentata pozitiv si sa dam voie fluxului de emotii pozitive si situatii pozitive sa intre in viata noastra, crezand cu convingere in ele.
  Totul incepe cu tine insuti. Cand pui la punct interiorul fiintei tale, poti incepe sa pasesti. Fa primul pas, iar ceilalti ii vor urma.

    Iubirea inseamna sa te iubesti pe tine insuti. Daca nu te iubesti pe tine si nu te accepti asa cum esti, nu esti multimit(a), nu ai cum sa ceri de la altii sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti. La randul tau, sa te iubesti asa cum esti si sa te accepti asa cum esti, Iubirea poate fi controlata direct, o poti folosi, dar si poti sa daruiesti.

   Iubirea te poate ridica la o stare mentala pozitiva pe care nu ti-o imaginezi. Cand iubesti, totul ti se pare feeric. Iubirea iti da puterea si curajul sa mergi mai departe in viata, iti da impulsuri, speranta si fericire,iti da putere sa te inalti acolo unde nu ai mai fost, dar unde ai vrea sa ajungi.
     Iubirea se naste in sufletul omului si da nastere la o atractie magnetica.
   
Foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...