joi, 16 februarie 2017

Spune chiar acum noua ta poveste de viata imbunatatita!



"Legea Atractiei nu reactioneaza la realitatea curenta in care traiesti si pe care o perpetuezi, ci la tiparele energetice ale gandurilor pe care le emiti. De aceea, daca vei incepe sa iti spui o poveste diferita legata de tine din perspectiva dorintelor tale reale, si nu din cea a realitatii curente pe care o experimentezi, tiparele gandurilor tale se vor schimba, si odata cu ele si punctul de atractie." by E si J H

  Cu alte cuvinte, cand ne gandim la povestea realitatii noastre in fiecare zi, sa incercam sa ne simtim bine. Povestea vietii noastre actuale poate fi directionata intr-un mod pozitiv, deoarece realitatea pe care o avem cuprinde ceea ce ne dorim si ceea ce nu ne dorim, adica absenta realitatii pe care o dorim, astfel incat sa putem sa alegem dintre cele doua si sa ne focalizam atentia asupra celei pe care ne dorim s-o experimentam, tinand cont de emotiile pe care le emitem.
  Am vazut ca emotiile sunt vibratii care datorita legii Atractiei atrage esenta lucrului la care ne-am gandit.
    Noi ne  creem experientele de viata, prin gandurile noastre.Daca dorim sa avem o viata fericita, asa cum ne este dat, este sa ne creem in mod deliberat aceste experiente prin gandurile care le emitem clipa de clipa.
     Daca nu iubim viata, realitatea pe care o avem in momentul prezent, nu vom putea niciodata sa fim cel care ne dorim, si care este dreptul nostru prin nastere. Emotiile noastre ( negative sau pozitive, de tristete sau de fericire) ne indica daca suntem pe drumul cel bun.
     Cu toate ca am vorbit de doua feluri de emotii, noi trebuie sa cultivam una singura: cea a usurarii. Sa putem sa ne  orientam gandurile, cuvintele si actiunile in functie de aceste emotii.
     De aceea, tot ce trebuie sa facem, este sa cautam acele ganduri care ne fac sa ne simtim usurat ( un pic mai bine), pentru ca nu putem sa trecem de la o stare foarte negativa intr-o stare de extaz.
     Atunci ramane sa constientizam aceste emotii si sa lasam in viata noastra numai pe cele care ne fac sa ne simtim bine.

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...