marți, 27 decembrie 2016

MUZICA CELESTA PENTRU ANUL NOU!


 O vestimentatie care sa te faca sa te simti bine, accesorii pline de stil, micile secrete care sa-ti ascunda imperfectiunile, eleganta, rafinament si pasiune, toate strans legate de starea ta de spirit si mai mult sa cultivi ganduri pozitive, respectiv emotiile pozitive care au un rol deosebit in viata ta si pune deoparte accesoriul care acompaniaza orchestratia unei vieti armonioase folosind creatia deliberata.
  In curand incepem un An nou si tot ce am emis pana acum sunt rezultatele pe care le-am vazut, ceea ce emitem de acum in colo vor fi rezultatele care vor crea realitatea noastra in viitor. Nimic nu functioneaza fara aceste instrumente care acompaniaza armonia vietii: emotiile, gandurile, convingerile, credinta si iubirea. Ele au un impact urias asupra vietii noastre. ele ne pot influenta viata. Cu ajutorul acestor instrumente ne putem imbunatati situatiile folosind creatia deliberata, ele ne pot ajuta sa atragem locuri, oameni, prieteni, relatii. Relatiile cu oamenii sunt relatiile cu noi insine. Ceea ce credem despre altii este exact ceea ce credem despre noi. Acest lucru este lege.Rolul nostru in aceasta viata este sa ne simtim bine, sa fim fericiti si bucurosi si sa cultivam recunostinta in fiecare zi. Pentru ca in fiecare zi avem pentru ce sa fim recunoscatori, chiar si pentru cel mai nesemnificativ lucru sau situatie. Din recunostinta fiecarui moment se nasc alte si alte momente pentru care sa fim recunoscatori. La baza acestor instrumente stau gandurile si emotiile. Pentru fiecare moment in care suntem recunoscatori se naste o noua realitate, o noua poveste de viata din ce in ce mai imbunatatita.

   Eu va multumesc ca m-ati urmarit si in acest an care tocmai se incheie. Va doresc sa va iubiti si acceptati neconditionat, un An nou fericit, cu sanatate, impliniri sufletesti si sa fiti multumiti de ceea ce sunteti si de ceea ce aveti - dornici de mai mult!

                                                               
                         LA  MULTI ANI  2017!


Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...