marți, 13 decembrie 2016

De Craciun, fi tu insuti!

 


 Fi tu insuti din cap pana-n picioare!
Ai timp suficient sa-ti faci un plan, sa gatesti cele mai bune mancaruri traditionale de Craciun, sa organizei si sa te pregatesti pentru Nasterea lui Isus Hristos.. Dar la tine insuti te gandesti?

  Pentru ca aceasta luna magica si sfanta sa fie perfecta, nu trebuie sa iti lipseasca in primul rand iubirea de sine, increderea si pretuirea de sine neconditionat, asa cum esti acum in momentul prezent si orice ai face , sa incepi cu ea.
  Cuvintele lui Dalai Lama, oamenii nu inteleg absenta pretuirii de sine pe care o experimenteaza majoritatea occidentalilor, au un mare adevar si valoare.Iubirea de sine, increderea si pretuirea de sine nu inseamna aroganta sau vanitate, este insusi recunostinta care te umple de pasiune, entuziasm, de siguranta, de vitalitate, incarcat cu energie pozitiva si indragostit de viata. Ca sa ajungi sa te iubesti, sa ai incredere si sa te pretuiesti pe tine insuti, este sa te accepti neconditionat asa cum esti acum in momentul prezent, fara sa te critici, fara sa te gandesti daca meriti sau nu si fara sa negi propria bunastare si valoare.
   Iar oamenii care au aceste valori, sunt convinsi ca iubirea a tot ce-i inconjoara ii va gasi, ca merita tot ce-i mai bun de la viata si ca merita sa fie iubiti .

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan
 
                                     
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...