marți, 19 iulie 2016

Gandurile atrag alte ganduri de acelasi fel!




"Indiferent care este gandul asupra caruia te concentrezi in momentul de fata - daca reprezinta o amintire din trecut, o observatie din prezent sau un plan de viitor - acest gand este activ in momentul prezent, atragand alte ganduri si idei similare". ~ by E si J H ~

  Altfel spus, orice justificare a unor aspecte dorite sau nedorite din viata noastra, face ca atractia sa devina mai puternica. De cate ori povestim aprins o situatie, fie pozitiva, fie negativa, noi continuam sa atragem mai departe situatia respectiva.

   Astfel, cand suntem intr-o asemenea situatie, trebuie sa-i cautam solutia pentru rezolvarea problemei, dar sa nu cautam o solutie insistand asupra problemei. Este o mare diferenta, de aceea multi cred ca se gandesc la solutie, dar de fapt ei se gandesc la problema.

  Sa alegem ganduri care ne fac sa ne simtim bine, inlocuind perseverent gandurile negative cu cele pozitive, si vom vedea ce miracol se va produce in viata noastra, se va transforma si noi o data cu ea.

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...