luni, 20 iunie 2016

Poveste de vara!


 
 Fiecare zi este o binecuvantare, o noua zi in care trebuie sa fim recunoscatori pentru tot, dar si pentru aceasta vara. Fie ca suntem la serviciu, avem un examen sau suntem in vacanta ori acasa, sa privim cu luciditate momentul prezent, soarele care ne zambeste, pasarile, cerul, albinele, sa simtim vantul care ne mangaie  pe fata sau ploaia care ne stropeste pielea. Sa simtim iubirea celor dragi si sa acceptam starea de bine, sa ne deschidem sufletul pentru a o primi. Sa ne minunam de orice creatie divina, sa ne bucuram si sa fim recunoscatori pentru aceste creatii ale lui Dumnezeu.
   Stim ca iubirea elimina toate celelalte emotii negative, elimina stresul, grijile, anxietatea si depresia. Incepand cu iubirea de sine si continuand cu iubirea celor din jurul nostru, putem constientiza momentul prezent si sa ne bucuram de el. In aceasta vara sa ne bucuram de frumusetea vietii, de cei dragi si de noi insine, ca urmare a starii de bine.Sa cautam aspectele pozitive si sa ramanem in aceasta stare. Universul va raspunde cu exactitate gandurilor noastre.
   De aceea sa fim in armonie cu tot ce ne inconjoara. Cu totii suntem unici. Povestea noastra de acum va fi povestea realitatii noastre viitoare.
    Asa ca ce naiba! Haideti sa intampinam aceasta vara cu o stare de spirit buna , sa iubim, sa daruim iubire, zambete si imbratisari, astfel incat povestea noastra sa prinda viata!

Sursa foto:eva.ro
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...