joi, 26 mai 2016

REZULTATE FABULOASE

  Cu siguranta ai trait destule momente in care ti-ai spus: "Sper ca lucrurile sa mearga bine". Acestea sunt ganduri de speranta pentru obtinerea unui deznodamant fericit al unei situatii, dar viata nu se deruleaza niciodata intamplator, iar norocul nu are nimic de-a face cu rezultatele pe care le obtinem. Legile Universului opereaza cu o precizie matematica si nu pot fi incalcate niciodata.

  Spre exemplu, un pilot nu spera niciodata ca legile fizicii sa functioneze atunci cand isi manevreaza aparatul de zbor. El stie ca aceste legi nu pot fi incalcate niciodata. In mod similar, nimeni nu-si incepe ziua sperand ca legea gravitatiei il va mentine la sol astfel incat sa nu dispara in spatiul cosmic. Toata lumea stie ca aceasta lege nu poate fi incalcata niciodata.

  Daca doresti sa obti Rezultate Fabuloase orice ai face, va trebui sa aplici legea care guverneaza aceste rezultate: legea  atractiei. Cu alte cuvinte, va trebui sa te folosesti de gandurile si de sentimentele tale pentru a atrage Rezultatele Fabuloase pe care ti le doresti. Una dintre cele mai usoare modalitati de a face acest lucru este cultivarea recunostintei pentru aceste rezultate.

                                                                          Rhonda Byrne

Sursa foto:: tezaur.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...