vineri, 8 aprilie 2016

Legea Atractiei apropie intotdeauna lucrurile care vibreaza pe aceeasi frecventa!

"Vibratia fiintei tale trebuie sa se armonizeze cu vibratia dorintei, astfel incat dorinta sa ti se indeplineasca pe deplin".~ by E si J H ~

  Altfel spus, ceea ce ne dorim cu adevarat in viata noastra,sa aiba vibratia entuziasmului si a bucuriei ca dispunem deja de lucrul respectiv si sa fim pe aceeasi lungime de unda cu cererile noastre, conform legii Atractiei, nu din lipsa lor. Atunci cand cerem, primim fara exceptie si atunci cand ne gandim in fiecare zi la ceea ce am cerut, sa ne implicam din punct de vedere vizual,emotinal si al celor cinci simturi.
  Prin aceste procese ne creem o noua poveste de viata imbunatatita. Iar prin aceste vibratii pozitive Universul coopereaza prin orice mijloace pentru a le transforma in rezultatul corespondent dorintei la momentul potrivit.
  Indiferent catre ce ne indreptam atentia, daca suntem constienti de gandurile pe care le emitem, avem puterea de a alege si de a face diferenta intre ceea ce gandim si simtim si ceea ce apare in viata noastra. De aceea putem alege deliberat ganduri si emotii, astfel incat sa ne faca sa ne simtim bine "aici," sa putem ajunge"acolo",chiar daca in acel moment aveam ganduri de indoiala sau de alta natura. Asta inseamna ca detinem controlul punctului de atractiei si ca primim fara exceptie, fie o binecuvantare fie un "blestem", in functie de ceea ce am gandit la un moment dat.

Sursa foto:nickitea.com
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...