vineri, 2 octombrie 2015

Tu esti creatorul propriei realitati


Starea de bine absolut sta la baza Universului

   Este vorba de a-ti aminti cine esti cu adevarat, astfel incat sa poti continua creatia propriei experiente de viata, la acest nivel superior de experienta... in care intentionezi sa-ti exprimi pe deplin libertatea pe infinitele cai pline de bucurie si creativitate.
   Intelegi cat de puternic se revarsa asupra ta Starea de Bine? Intelegi cat de mult poti sa atragi de partea ta circumstantele si evenimentele? Intelegi cat esti de iubit? Intelegi cum aceasta planeta si acest univers conlucreaza in favoarea ta, pentru ca experienta ta de viata sa se perfectioneze? Intelegi ca esti parte integranta din procesul creatiei? Vreau ca tu sa intelegi asta.Noi iti aratam aceasta natura in fiecare moment in care accepti sa vezi:indreapta-ti atentia asupra indragostitilor, banilor, experientelor implinite si asupra tuturor lucrurilor placute din viata ta, bucura-te de evenimente si circumstante, traieste experientele creative extraordinare pe care le oferi altora, fara nici un alt motiv decat acela deosebit de important de a te imliplini, satisface si multumi; daruieste in fiecare clipa fericire.
   Evolutia este inevitabila; asa si trebuie sa fie. Nu poti "ajuta" evolutia. Dar nu te afli aici pentru a urmari cu orice pret evolutia - esti aici pentru a experimenta bucuria. Acesta este motivul pentru care te afli aici.
                                                                 
                                                        Un fragment din  INVATATURILE  LUI  ABRAHAM
                                                                     Esther si Gerry Hicks

Sursa foto:seferia.com

                                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...