vineri, 9 octombrie 2015

Cei mai pretiosi senzori vibrationali

"Simtul vederii este diferit de simtul auzului, iar simtul gandului este diferit de simtul tactil, dar desi simturile difera unele de altele, toate sunt interpreti vibrationali".~ E Si J H~

  Altfel spus, fiecare din aceste cinci simturi; vaz, auz, miros, gust si simtul tactil, emit cate o vibratie specifica, care ne atrage atentia despre tot ce este in jurul nostru: sa auzim, sa gandim ce este bine si ce este rau pentru noi, sa atingem, sa mangaiem sau sa simtim o atingere sau o mangaiere, sa vedem clar situatiile, sa auzim o muzica ori cand ne striga cineva, deci tot ce percem noi in reailitatea noastra.
   Ne-am nascut cu aceste cinci simturi si ne folosim de ele in fiecare moment, pentru a intelege mai bine aceasta realitate spatial-temporala. Dar pe langa acesti interpreti vibrationali, la baza lor stau EMOTIILE noastre. Aceste emotii ne ajuta in mod direct sa tinem cont de celelalte simturi vibrationale. La ficare simt vibrational, emotiie noastre ne indica daca ne face bine sau rau si daca suntem aliniati energetic cu dorintele noastre.
    Emotiile sunt cei mai pretiosi senzori vibrtionali. Datorita lor impreuna cu cele cinci simturi si alaturi de puterea mintii si a gandurilor,percepem aceasta realitate. Datorita lor avem puterea de a ne alinia energetic cu Sursa, adica sa fim cel care suntem cu adevarat, sa cunostem starea de bine in orice imprejurare. Iar starea de bine este starea de bucurie, calm, iubire, armonie. Si prin gandurile noastre putem ajunge la o energie vibrationala cu Sursa (Dumnezeu)
  Cand stapanim bine emotiile pe care le emitem impreuna cu cunoasterea legii Atractiei, inseamna ca detinem controlul punctului de atractie care este intotdeauna momentul prezent.

Sursa foto:trilulilu.ro
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...