vineri, 31 iulie 2015

Nu poti ajunge "acolo" daca nu te simti bine "aici"!

  Te simti bine "aici"?

   Altfel spus, putem vorbi despre "aici" locul in care ne aflam si in pozitia pe care o avem, numai situatiile satisfacatoare, numai despre ceea ce ne face sa ne simtim bine. Daca este invers, nu mai batem toba, sa lungim vorba si sa dezbatem la nesfarsit situatia de aici. De ce? doarece vibratiile gandurilor negative si pesimiste tind sa atraga alte ganduri si idei similare, deci continuarea nemultumirii noastre. De aceea,daca nu ne simtim bine "aici" nu o sa ajungem niciodata "acolo" unde ne dorim cu toate dorintele noastre, pentru simplul fapt ca emitem vibratii diferite de vibratiile pe care ar trebui sa le avem cand suntem deja "acolo". Iar ca sa obtinem aceste vibratii pozitive, trebuie sa le emitem deliberat in acele momente de "criza", cat si in cele 15 minute in fiecare zi.Nu este usor sa treci direct de la ganduri negative la ganduri pozitive.

  "Pentru ca atata timp cat cineva vorbeste si se simte despre cum este "aici", nu este posibil sa ajunga acolo". 

  Dar nu trebuie sa ne speriem. exista un anumit interval de timp in care putem sa ne schimbam starea de spirit pentru a o imbunatati. Si conform legii Atractiei, zi dupa zi, ganduri bune dupa ganduri bune,sentimentul ca suntem deja acolo, treptat mergem pe drumul cel bun si incepem sa ne simtim bine aici, iar in timp, cand suntem stapani pe noi insine ajungem acolo.

Sursa foto:Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...