vineri, 5 iunie 2015

Gandurile activate face ca atractia sa devina mai puternica.

 

  "Indiferent care este gandul asupra caruia te concentrezi in momentul de fata - daca reprezinta o amintire din trecut, o observatie din prezent sau un plan de viitor - acest gand este activ in momentul prezent, atragand alte ganduri si idei similare".

  Orice justificare a unor aspecte dorite sau nedorite din viata noastra, face ca atractia sa devina mai puternica. De cate ori povestim aprins o situatie, fie pozitiva, fie negativa, noi continuam sa atragem mai departe situatia respectiva, datorita legii atractiei care ne ajuta sa primim manifestarea gandurilor la care ne-am concentrat in momentul de fata.
    Asadar, cand suntem intr-o situatie negativa, trebuie sa-i cautam solutia pentru rezolvarea problemei, dar sa nu cautam o solutie insistand asupra problemei. Ca sa cautam solutia problemei, gandindu-ne de ce vrem anumit lucru, se schima si vibratia gandului in directia raspusului problemei. In acest fel, atentia noastra se muta de la problema la solutie.
    Este o mare diferenta, de aceea multi cred ca se gandesc la solutie, dar de fapt ei se gandesc la problema.
     Sa alegem ganduri care ne fac sa ne simtim bine, inlocuind perseverent gandurile negative cu cele pozitive, deoarece controlul tuturor experientelor de viata depind doar de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...