luni, 22 iunie 2015

Acceptarea de sine.

 "Desigur, nu vorbesc aici de vanitate, aroganta sau infatuare. Aceste lucruri nu au nimic de-a face cu iubirea, ci mai degraba cu teama. Eu vorbesc despre respectul fata de sine si despre recunostinta fata de miracolul trupului si mintii noastre".

  In fiecare zi sa nu ne lipseasca acceptarea, respectul si pretuirea de sine. Le putem avea doar atunci cand ne iubim pe noi insine neconditionat. Aceasta iubire de sine are loc cand ne acceptam asa cum suntem in momentul prezent: infatisarea, comportamentul si ne simtim bine in propria piele, fara a face comparatii cu altii. Prin acceptarea de sine incep si schimbarile realitatii si o atitudine pozitiva pana ajungem la o aprobare in totalitate de sine. Chiar si lucrul cu oglinda in care sa ne spunem " ma iubesc si ma accept asa cum sunt in acest moment".
   Daca simtim o iubire fata de noi sau fata de alta persoana, noi ne aflam intr-o rezonanta perfecta, iar daca simtim o stare de ura, noi ne indepartam singuri de vibratia pozitiva, ceea ce intensifica emotiile negative.
    Daca dorim sa ne urmam dorintele aflate la unison, noi simtim o stare de pasiune, de entuziasm, de iubire, de siguranta, vitalitate, incarcat cu energie pozitiva si indragostit de viata.
    Emotiile pe care le simtim, reprezinta intotdeauna cel mai bun indicator al energiei.
    Deci, sa invatam despre aceste ganduri de a ne simti bine, de a ne accepta si iubi asa cum suntem in momentul prezent,ca sa ne putem da seama in ce directie avansam. Nu toti oamenii au invatat sa-si controleze emotiile si nu toti se iubesc neconditionat . De aceea nu trebuie sa ne punem conditii si sa incercam sa ne eliberam in a-i controla pe ceilalti, lasandu-i sa fie ei insisi asa cum sunt si noi sa fim noi insine.
   Cu cat ne acceptam si ne iubim neconditionat, cu atat ne putem conecta la marea putere spirituala.
   
      "Accepta-te neconditionat si in totalitate pe tine insuti timp de o zi intreaga si vezi ce se intampla".

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...