vineri, 1 mai 2015

Transformarea interioara



 "Noi avem capacitatea de a ne schimba destinul personal, ca avem acces la un fel de panou cu butoane ce controleaza diferite perechi de emotii opuse, cum ar fi fericirea si tristetea. Avem capacitatea de a ne folosi de aceste parghii asa cum dorim, creand sau amplificand sentimente pozitive si respectiv reducand la minim volumul emotiilor negative distructive".

    Daca vrei sa fii un alt om, mai bun, mai intelept, mai fericit si mai sanatos, opteaza sa te schimbi pe tine insuti.
     Multi oameni sunt convinsi ca ceea ce nu le merge bine in viata, se datoreaza celor din jurul lor. Adevarul este exact invers. Ce nu merge bine in viata lor, este datorita perceptiei si a modului de a gandi.
    Orice persoana poate sa se schimbe daca doreste sa fie alt om Sunt oameni care si-au transformat viata; de la pesimism la optimism, de la rau la bine, de la ura la iubire si de la boala la sanatate. Toate acestea s-au datorat schimbarilor pe care si-au dorit sa le faca in viata lor.
    Daca ramai ceea ce esti acum, nu vei avansa in nici o directie, mai rau, viata ta va ramane la fel cum este acum si vei trai o viata monotona fara nici o satisfactie personala.
    Daca optezi sa te schimbi pe tine insuti si sa te uiti mai adanc in interiorul tau, vei deveni pe zi ce trece un alt om; mai sanatos mai fericit cu ganduri constructive si pline de iubire.
    Pentru aceasta transformare, ramai conectat la momentl prezent si fi constient in fiecare zi la ceea ce vrei sa fi, sa ai, apeland la emotii pozitive, afirmatii, ganduri constructive si cultivarea credintei ca Universul iti va da tot ceea ce-ti doresti.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...