vineri, 10 aprilie 2015

Un gănd bun pentru Sfintele Sărbatori de Paște!


   "Misterul care le-a scăpat oamenilor secole la rând poate fi rezumat într-un singur cuvânt; RECUNOȘTINȚA".

Acest mister îl putem avea acum. Dacă nu ratăm momentul prezent, dacă îl apreciem și suntem recunoscători, dacă îl prețuim mai mult așa cum este el, chiar îl iubim, următorul moment atrage după sine alte momente pentru care să ne bucurăm și să fim recunoscători, în timp ce arătăm iubire și recunoștință pentru fiecare moment nou.
Recunoștința este acel sentiment, acea stare de mulțumire sufletească care ne face să ne simțim bine, să mulțumim fiecare lucru și situație din viața noastră, fie cu voce tare, fie în gând, deci este acea stare de fericire.Când ne simțim fericiți, suntem recunoscători și suntem mulțumiți.Când simțim toate aceste sentimente acum, momentele următoare ne face să fim din ce în ce mai recunoscători, ne face să apreciem mai mult momentul prezent cu tot ce avem în viața noastră, în timp ce ne dorim mai mult. Iar acest sentiment de recunoștință, sunt acele vibrații pozitive pe care le emitem în univers și conform legii Atracției, vom atrage esența gândurilor pe care le-am emis, deci situații care ne fac să fim recunoscători și să apreciem mai mult momentul prezent.
 Primul pas către recunoștință este într-adevar momentul prezent pentru că trăim, ne-a fost dată această viață, ne folosim de cele cinci simțuri si suntem sănătoși față de un număr mare de oameni care zac pe patul de moarte și și-ar dori să-și exprime recunoștința, dar din păcate pentru ei este foarte târziu.
 Al doilea pas este recunoștința pentru oamenii din viața noastră, pentru care ar trebui să-i apreciem și să-i acceptăm așa cum sunt în acest moment și să-i iubim necondiționat. Iar al treilea pas este recunoștința pentru toate lucrurile,obiectele și situațiile din viața noastră.
    Când apreciem momentul prezent și suntem recunoscători atragem mai mult situații pentru care să fim recunoscători.Important este să fim aici, acum, arătând atenție și recunoștință pentru momentul prezent, pentru clipa de față.

            Vă doresc Paște Fericit, iar Lumina sfântă și iubirea să vă călăuzească mereu!

Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...