luni, 13 aprilie 2015

O lume a fericirii!



    "Putem experimenta acest sentiment inaltator oriunde ne-am afla, indiferent de situatia in care suntem sau de oamenii din jurul nostru - prin simpla ridicare a levierului fericirii pe Panoul de Comanda al Destinului nostru Personal".

    Daca doresti sa fi fericit, trebuie sa acorzi mai putina atentie lucrurilor pe care nu le doresti si mai multa atentie la tine insuti. Daca observi ca esti influentat de altii sau de trecut, ia decizia sa asculti doar de propriile instincte. Daca doresti sa patrunzi intr-o lume a fericirii, trebuie sa te gandesti la ea, sa iti imaginezi cum te-ai simti sa fi fericit, asa cum crezi de cuviinta: oameni, lucruri, situatii si tot ce ai visat vreodata. In timp ce iti imaginezi aceasta situatie tu trebuie sa te simti bine din prisma dorintei, nu din cea a lipsei dorintei. Ti-ai imaginat? Cum te simti?
    Credem sau nu, noi ne alegem gandurile despre realitatea noastra dar daca ne-am dat seama ca nu sunt bune, ele pot fi schimbate prin simpla ridicare a levierului fericirii, a starii de bine. Toate emotiile pe care le avem transmit felul in care ne simtim,a convingerilor,sentimentelor. De aceea noi meritam tot ce este mai bun in viata.
    Noi generam ganduri, gandurile genereaza realitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...