luni, 20 aprilie 2015

Ca la cinematograf!


   Am vazut ca noi generam ganduri si gandurile genereaza realitatea. Cu ajutorul gandurilor ne formam o imagine pe care o dorim - din prisma iubirii, a binecuvantarii, a armoniei, a fericirii -  nu din prisma de a face rau cuiva. Deci ne formam o imagine pe care o dorim sa o vedem in realitatea noastra sau despre o situatie anume. Daca ne imaginam in mod repetat si cu perseverenta, imaginea pe care o cream tinde sa ia forma fizica, datorita gandurilor emise ,si a imaginii create,conform legii Atractiei care afirma ca gandurile similare pe aceeasi frecventa se atrag datorita vibratiilor de acelasi fel.
     Tot ce exista acum in viata noastra, obiecte, lucruri, tot confortul de telefonie, electricitate, transporturi, cele de uz casnic etc, sunt rezultatul imaginatiei a oamenilor care au stiu sa-si foloseasca aceasta facultate mentala intr-un mod creator. Ei se numesc GENII.
     Cu totii dispunem de aceasta facultate mentala, doar ca unii stiu si o folosesc, altii nici nu au auzit de ea si ca dovada nu o folosesc. Creierul este o statie de emise - receptie, de aceea ce emitem, receptionam rezultatul aceluias gand. Intr-un paragraf, Wallace D. Watles afirma: "Exista o substanta mentala care penetreaza si care umple spatiile intregului cosmos". Daca suntem constienti si noi dispunem de aceasta substanta mentala care ne ajuta sa formam imagini pe ecranul mintii constiente, acele imagini pe care le dorim cu adevarat sa le vedem in realitatea noastra. Formand aceste imagini ne simtim ca la cinematograf, in care noi suntem regizorul, actorul, scenaristul.
     Rasplata acestor imagini pe care le formam si pe care le meritam din plin, depind de perseverenta cu care cultivam si intretinem aceasta imagine.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...