luni, 16 martie 2015

Relatia dintre minte si corp!


 "Dat fiind ca orice mod de a privi viata si orice gand trece prin filtrul corpului, atitudinea ta legata de orice alt domeniu de viata depinde de ceea ce simti in legatura cu corpul tau fizic".

   Exista o legatura intre minte si corp, intre ganduri si realitate, intre comportament si rezultatele din viata noastra.
Bunastarea corpului nostru este importanta, deoarece avem nevoie de el si orice am face si oriunde ne-am duce, depindem de cum ne simtim in legatura cu acesta.
   Am invatat ca viata este traita din perspectiva corpului fizic, iar atunci cand ne simtim bine tot ce vedem in jur ni se pare mai frumos. Un corp care se simte perfect stimuleaza  ganduri pozitive si invers, un corp care nu se simte bine stimuleaza ganduri negative. Cu alte cuvinte, gandurile ne creeaza viata, incepand cu corpul fizic: sanatate, bunastare, stare de bine si continuand cu ce vedem in realitatea noastra. Toate acestea sunt rezultatul relatiei dintre minte si corp. Tot ce trebuie sa facem este sa armonizam aceasta relatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...