luni, 23 martie 2015

Optam pentru starea de bine?


  "Momentele in care simti un extaz absolut sunt momente de aliniere perfecta cu Sursa dinlauntrul tau Alte momente de aliniere perfecta cu Sursa sunt cele in care te simti complet captivat de o idee sau de o pasiune".

  Cu alte cuvinte, starea pe care o simtim ar trebui sa fie de bunastare perfecta si vitalitate. Daca simtim o alta stare decat aceasta, arata ca gandurile noastre sunt concentrate asupra unei situatii pe care nu o dorim in viata noastra. Daca dorim sa simtim starea naturala de bine, trebuie sa ne promitem noua insine sa ne simtim bine si sa ne ghidam gandurile in directia pe care o dorim cu adevarat. Cand optam sa ne simtim bine, nu mai atragem nici o situatie negativa, iar daca totusi apar, ne concentram atentia asupra a ceea ce ne dorim cu adevarat, la ceva ce ne face sa ne simtim bine.
    Sti ce se inttampla daca dai atentie la ceva ce nu-ti doresti? Atragi catre tine mai mult din ceea ce nu-ti doresti. Daca esti atent la emotiile pe care le ai, fie negative, fie pozitive, iti dai seama cum te simti si poti sa faci diferenta dintre cele doua stari. Pe care o alegi? Doresti sa te simti bine? Opteaza pentru aceasta stare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...