luni, 30 martie 2015

Echilibrul energetic in imunitate


   "Daca doresti sa fi sanatos, dar crezi ca microbii te-ar putea imbolnavi, atunci vibratia gandurilor va atrage boala. Dar nici sa-ti ti respiratia cand esti in preajma pericolelor nu este o solutie".

    Altfel spus, trebuie sa ai convingerea ca nu asa stau lucrurile. Totul este in mintea ta. Daca mergi intr-un mediu in care sunt microbi si virusi si mergi cu teama ca te vei imbolnavi, atunci cu siguranta esti pe punctul de a atrage consecintele. O alternativa este sa nu mergi deloc, dar atunci nu este o solutie in a te indeparta de acele persoane sau de a evita o situatie pe care trebuie sa o indeplinesti. Teama ca vei atrage microbii depinde de convingerile in propria bunastare. Tu iti dai seama cum te simti inainte sa pornesti la drum. Emotiile te ghideaza si iti spun acest lucru: te simti bine sau nu?
    Tu trebuie sa-ti menti echilibrul energetic, astfel incat sa ai convingerea ca nu se intampla nimic daca intri in contact cu un mediu viral, gripa sau de alta natura care se poate transmite. Daca vei avea acest echilibru energetic, te vei putea bucura de viata si ai putea intra in orice mediu fara sa te simti amenintat.
   Daca vei cultiva ganduri care iti transmit emotii pozitive cat si convingerea in propria bunastare, atunci cand vei intra in contact cu oameni bolnavi sau intr-un mediu periculos de transmitere de virusi, bacterii sau de alta natura, iti vei da seama de adevarata ta putere energetica, de adevarata creatie deliberata a situatiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...