vineri, 6 februarie 2015

Universul amplifica orice gand pe care il emitem!


  "Nimic nu-l poate opri din a-si atinge telul pe cel care are o atitudine mentala potrivita, nimic in lumea asta nu-l poate ajuta pe cel ce manifesta o atitudine mentala gresita".
              Thomas Jefferson

   Viata este usoara, noi primim
    esenta gandurilor pe care le
    emitem.
    Noi raspundem de tot ce se
    intampla in viata noastra.
    Noi putem sa alegem o stare
    interioara echilibrata, de calm si
    o stare de bine.
    Aceasta stare se transmite in
    viata noastra.
    Noi acceptam ceea ce credem cu tarie despre noi     si despre viata.
         Cum suna aceste afirmatii?

      Toate aceste afirmatii dovedesc ca Universul ne ajuta si ne amplifica orice gand pe care il emitem si in care credem cu tarie.Universul nu ne intreaba si nu ne critica. El executa intocmai convingerile noastre care se reflecta in propria noastra viata. Tot ce avem acum sunt gandurile din trecut pe care le-am emis constient sau inconstient, dar tot ce conteaza este momentul prezent. In acest moment prezent noi ne faurim viitorul, pentru ca in acest moment - acum - noi gandim pentru maine, saptamana viitoare sau peste luni de zile, ani. Dar in acest moment putem sa alegem deliberat ganduri creative si pozitive pentru maine, saptamana viitoare sau anul viitor, acele ganduri de pace, libertate, fericire, iubire, in fumctie de realitatea noastra sau in functie de dorinte.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...