vineri, 27 februarie 2015

Spiritul zilei de vineri.



"Aprobarea și acceptarea de sine în momentul prezent sunt principalele două căi prin care putem declanșa schimbările pozitive în ființa noastră".

Cu toții ne bucurăm de ziua de vineri, ca fiind ultima zi de serviciu din săptămână. Cu toții ne place să ne facem planuri, chiar să sărbătorim în diferite moduri. Vrem să ne simțim bine și să facem doar ceea ce ne face plăcere.
Buna dispoziție pe care o creăm vinerea o putem crea în fiecare zi prin amplificarea conștientă a gândurilor pozitive, înainte să așteptăm să se schimbe o situație exterioară. Putem fi fericiți în fiecare zi, din orice lucru mărunt, chiar și în momentele când avem treburi casnice. Dacă ne uităm în jurul nostru deliberat, găsim cu siguranță acel lucru pentru care ne putem bucura și pentru care putem fi recunoscători și fericiți. Atenția deliberată asupra oricărui lucru, persoană, obiect, situație care ne face să ne simțim bine, va atrage o stare de bunăstare interioară, inclusiv aspectele pozitive din jurul nostru, iar noi putem să aducem spiritul zilei de vineri, în fiecare zi.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...