luni, 2 februarie 2015

Raspunsul legilor Universului


 "Barbatii si femeile sunt magneti umani. Asa cum un magnet de metal va interactiona numai cu acele lucruri care sunt atrase de el, la fel si noi suntem atrasi unii de altii si stabilim relatii cu lucrurile si oamenii care raspund gandurilor si idealurilor noastre".

   Am recapitulat cateva din legile universale si anume: Legea Vibratiei, Legea Atractiei, Legea Polaritatii si a Receptivitatii, Legea Vidului si Prosperitatii si Legea Daruirii si a Primirii.
    Aceste legi au un efect urias in viata noastra, ne pot controla destinul, realitatea, ne pot ridica, dar si cobora. Ele ne influenteaza viata, felul cum ne simtim, sanatatea, relatiile cu oamenii, realizarile si succesul nostru si nu in ultimul rand creierul si inima. Toate impreuna sunt generate de emotiile noastre, de energiile noastre, de undele electromagnetice pe care le emitem.Aceste legi invatate, aprofundate si aplicate ne arata calea spre o viata frumoasa, sanatoasa plina de bucurii, iubire si fericire. Ele ne aduc beneficii personale, dar si materiale. Legile universale reprezinta o putere infinita care raspund fara exceptie la gandurile, credinta si convingerilor noastre. Aceste legi raspund cu precizie la tot ceea ce emitem transformandu-le in realitate.
   Intelegerea acestor legi si aplicarea lor reprezinta cheia secretului pentru o viata pe care o visam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...