luni, 16 februarie 2015

Esti o persoana pozitiva?


   "Legea vietii este legea convingerii. O convingere este un gand in mintea ta. Sa nu crezi in lucruri care iti pot dauna sau te pot rani. Crede in puterea pe care o are subconstientul de a te vindeca, inspira, intari si a te ajuta sa prosperi. Lucrurile se vor intampla potrivit convingerii tale".

   Ca sa iti insusesti aceasta calitate trebuie sa alungi negativismul din gandurile tale care atrag mai departe aceleasi nereusite, nefericire si lipsa de ceea ce iti doresti cu adevarat.
     Haideti sa primim fiecare zi cu recunostinta pentru lucrurile pe care le avem acum, pentru tot ce avem si sa privim fiecare zi ca pe un nou inceput in care ne dorim ca lumina soarelui sa patrunda in viata noastra, sa ne incarce cu energie pozitiva si creatoare, sa invatam sa ne bucuram de fiecare moment, de fiecare zi a vietii. Sa emanam bucurie, sa cultivam convingeri pozitive, afirmatii pozitive, (dar sa nu incurcam afirmatiile pozitive cu afirmatiile negative), sa cultivam credinta in noi insine care conduce la o convingere pozitiva, sa-i inspiram si pe cei din jurul nostru, sa imprastiem zambete si imbratisari oriunde mergem si astfel o noua poveste va lua nastere in viata noastra si multe usi se vor deschide in fata noastra.
    Intotdeauna, o persoana pozitiva are o atitudine optimista, asteptari pozitive, iar gandurile pozitive ne fac sa intelegem puterea subconstientulu.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...