vineri, 23 ianuarie 2015

Natura nu suporta vidul



   Cercetatorul Daniel Ursescu afirma, ca noi cand spunem vid, ne imaginam ca nu este nimic acolo, dar fizica cuantica moderna ne arata ca vidul are o structura - este format din particule care forfotesc in vid, pot fi aduse la fiinta si facute sa ramana reale in lumea noastra.

    Ca sa intelegem mai bine, aceasta Lege a Vidului si Prosperitatii afirma sa renuntam la tot ce-i vechi si sa facem loc la altele noi, cat si la tot ce este nefolositor: imbracaminte, incaltaminte, obiecte, mobila, diferite lucruri, cat si ganduri. Acele ganduri negative care ne macina. Iar cand se intampla acest lucru, golul ramas se va umple inapoi, deoarece natura nu suporta vidul.
    Si in lumea gandurilor, lucrurile stau la fel. Sa ne detasam de toate gandurile pe care nu le mai vrem, inlocuindu-le cu ganduri de acelasi fel, creative si folositoare, ganduri pozitive si afirmative.
    Universul lucreaza neincetat si in functie de noi, de vibratiile noastre, ne ajuta sau ne darama. Legile lui sunt legi precise si raspunde fara exceptie, ele sunt legi fizice imuabile. Ce trebuie noi sa facem,este sa dam voie energiilor si fluxului de energii sa patrunda in viata noastra, in minte, trup si suflet, ca dorintele sa devina realitate.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...