vineri, 30 ianuarie 2015

Despre cresterea spirituala


   "In orice moment al vietii ne-am afla, noi nu avem de ales decat fie sa crestem, fie sa murim.Chiar daca in momentul de fata te simti fericit si implinit, tu trebuie sa-ti continui cresterea spirituala".

   Cu alte cuvinte, ca sa continuam cresterea spirituala trebuie s-o facem doar prin iubire. Stim ca iubirea elimina toate celelalte emotii negative, elimina stresul, grijile, anxietatea si depresia.
   Dar o sa va ziceti: am serviciul rau, banii nu-mi ajung, etc. Cu cat ne simtim bine cu ceea ce avem, cu atat atragem mai departe situatii care ne fac sa ne simtim bine. Cu cat iubim ceea ce avem, cu atat atragem lucruri, situatii, oamenii pe care sa-i iubim.
   Indiferent la ce ne gandim, atunci cand iubirea se revarsa asupra noastra, noi uitam, ne detasam de celelalte probleme ale realitatii, fie ca este vorba de servici, familie, prieteni, sot (sotie). Continuand cu aceste vibratii a starii de bine, cu aceste sentimente ale iubirii,Universul ne va raspunde cu exactitate gandurilor pe care le-am emis, iar noi receptionam esenta gandurilor pe care le-am emis, conform legii Atractiei, ganduri de bine, de calm, de apreciere, de armonie.
   Si cand avem aceasta emotie a iubirii si trebuie sa supravietuim unui necaz sau unei perioade intunecate, doar iubirea ne mai salveaza, ne da putere, optimismul sa mergem mai departe, ne face sa iertam si sa acceptam o noua realitate, o noua poveste imbunatatita a realitatii.
   Aceasta mare putere pe care o detinem si pe care ar trebui s-o simtim, reprezinta Cresterea Spirituala, in care inflorim, ne continuam menirea in aceasta viata. Dar acest proces nu se produce peste noapte. El depinde de noi insine cat si cum vrem sa inaintam in viata.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...