luni, 19 ianuarie 2015

Constient sau inconstient tu iti spui o poveste in fiecare zi


   "In orice moment si in orice privinta, tu te poti focaliza intr-o maniera poztiva sau negativa asupra situatiei prezente, caci fiecare particula a universului si fiecare moment contin simultan ceea ce-ti doresti si absenta lucrurilor pe care le doresti asteptand ca tu sa alegi varianta pe care o preferi".

    Daca ti cont de emotiile pe care le emiti iti dai seama care varianta de situatie o preferi, conform legii polaritatii care afirma ca fiecare lucru are doi poli si fiecare realitate are doua fete: cea pe care o doresti si absenta ei. Tu iti poti da seama de acest lucru prin insasi emotiile pe care le ai.
    Aceste doua realitati sunt ceea ce  doresti si absenta ei:
   - fericire - tristete
   - bogatie - saracie
   - sanatate -boala
   - teama - curaj
   Pentru ca nu putem avea pe cele pe care le dorim fara sa cunoastem opusul lor si mai ales starea interioara, emotiile care ne conduc. Daca ne focalizam atentia asupra lucrurilor pe care le dorim in viata noastra si cunoastem aceasta lege, in functie de emotiile pe care le avem ne putem ghida asupra realitatii dorite de noi avand in vedere povestea pe care o spunem in fiecare zi.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...