luni, 22 decembrie 2014

Darul oferit în noaptea de Crăciun!


https://www.youtube.com/watch?v=84fsey67dxg

 Ești cu adevărat dispus să te contopești într-o îmbrățișare infinită?
  Puțini oameni știu că îmbrățișarea reduce stresul, facilitează somnul și este un remediu miraculos psihic. Asta nu înseamnă că te uiți la ceas cât a durat îmbrațisarea. Ea este darul ideal care poate fi oferit în noaptea de Crăciun. Într-o îmbrățișare adevărată îți deschizi inima și brațele către celalalt și îl încurajezi și pe el (ea) să facă la fel. Mintea nu mai are loc în acest cadru, dispare odată cu tine, iar sufletul se deschide către celalalt și te scufunzi ca într-un bazin minunat cu apa caldă a iubirii și bucuriei și într-un bazin energizant al sentimentelor. Te relaxezi și te concentrezi asupra senzațiilor fizice. Atunci simți cum trupul se topește încet, încet în celalalt, iar corpul tău se topeste în infinit.
   Aceasta acțiune a iubirii pe care o împărtășești cu celalalt are un efect psihoterapeutic, revigorant și regenerator extraordnar. El elimină toate emoțiile psihice negative acumulate de-a lungul timpului.


                VA  DORESC  UN  CRACIUN  FERICIT! SARBATORI  FERICITE!
                                                 O IMBRATISARE INFINITA!    

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...