luni, 20 octombrie 2014

Semnificatia lui "Te iubesc"!


   "Conform lui New Len, doar faptul de a spune "te iubesc" divinului, declanseaza procesul de clarificare si de purificare. Aceste cuvinte sunt percepute de divin, care trimite inapoi semnale precum a va clarifica orice amintiri care stau in calea implicarii dumneavoastra in momentul prezent cu o perceptie atenta si clara".

  Altfel spus, nu exista nici o definitie pentru cuvantul "te iubesc". El are o singura semnificatie pe care o impartasim. Desi diferim intre noi ca oameni, totusi ne atragem reciproc in functie de sentimente, trairi, atasament, etc. Aceasta atractie face ca sentimentele sa rascoleasca interiorul fiintei noastre, facandu-ne sa ne simtim diferit, mai fericiti, mai entuziasmati.
  Fiinta noastra se indreapta intotdeauna in directia unde gaseste iubire, alinare, fericire. De aceea, cand spunem la cineva "te iubesc", noi ne simtim bine, simtim ca langa noi este persoana care ne alina, ne iubeste la randul ei, si ne face sa ne simtim bine din toate pinctele de vedere.Aceste sentimente de bunastare sufleteasca sunt orientate de care noi, de Dumnezeu, care ne trimite ganduri de acelasi fel.
"Te iubesc" este inepuizabil, de aceea cand rostim un simplu "te iubesc", primim inapoi inmiit, ceea ce inseamna ca ce dam si primim.
  Dr. Ihaleakala Hew Len afirma ca aceste cuvinte "te iubesc" elimina toate problemele prin dragoste. Putem spune "Te iubesc" unei persoane, sau putem spune "te iubesc" Divinului cand avem o problema si vrem sa se rezolve.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...