luni, 6 octombrie 2014

Linistea interioara, a corpului si a mintii - MEDITATIA


   "Atunci cand meditez stau linistit, respir profund, ma relaxez si ma scufund in esenta mea interioara, in acel loc in care domneste pacea".

    Peggy McCool explica in una din cartile sale, ca un pas important in a schimba emotiile negative este de a contempla natura, miscarea frunzelor, miscarea valurilor. Meditatia o putem face oriunde ne aflam, astfel incat sa inchidem ochii, sa respiram profund, sa ne detasam de gandurile noastre fara sa le blocam, concentrandu-ne la emotiile pe care le dorim si sa ne scufundam in acea emotie. Linistea interioara a corpului si a mintii face sa ne conectam cu sursa imuabila din Univers. Astfel, ne detasam de emotiile negative si de ceea ce nu ne dorim si inlocuim totul cu noua emotie si stare de spirit pozitiva.
     Pentru a ne elibera de stransoarea negativa de zi cu zi  a realitatii, putem medita in diferite moduri, in modul care ni se potriveste si cu care care ne putem conecta cu sursa (Universul), cu intelepciunea si cunoasterea, deci cu cea care simtim ca ne schimbam vibratiile si le imbunatatim, dar putem si cu meditatii specializate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...