vineri, 3 octombrie 2014

"Fiecare zi este speciala"


   De multe ori momentul prezent este incarcat de magie. Sondajele arata ca 90 % din oameni se simt "extrem de presati" de timp (presupun ca ceilalti10 % au fost prea ocupati pentru a raspunde la chestionarul sondajului).
    Uneori o zi obisnuita poate fi cel mai minunat dar intre toate. Elaine Bridge obisnuia sa-si ofere o cafea speciala in zilele de vineri si intotdeauna simtea o stare de exaltare, pana cand si-a dat seama ca isi poate oferi acea cafea sofisticata si poate retrai acea stare de exaltare  practic in fiecare zi a saptamanii.
    De ce nu ti-ai transforma si tu fiecare zi intr-o zi speciala?
                                                                                                                        Deborah Norville

    Cu aceasta ocazie, profit de acest citat pentru a reaminti ca schimbarile pozitive le putem crea doar noi insine. Buna dispozitie pe care o cream poate fi o zi speciala. Altfel spus, crearea unor aspecte pozitive  cu atentia deliberata a unor lucruri, situatii, aducem spiritul  fiecarei zile, transformandu-le in zile speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...