luni, 27 octombrie 2014

Comunicarea


  "In ziua de astazi, comunicarea - ceea ce spui si felul in care o spui - poate determina succesul sau esecul tau".

    Cu alte cuvinte, felul in care comunicam la serviciu, cu oamenii din jurul nostru, cu prieteni, in afaceri, ne dezvaluie caracterul nostru si felul de a fi ca personalitate pozitiva sau negativa.
   Ca si relatii, comunicarea incepe cu noi, cu felul nostru de a gandi, de aceea atragem oameni care gandesc ca noi si ne completeaza in anumite nivele ale vietii. Sunt persoane si persoane. Cele care stiu sa se exprime intr-un fel magnetic, atrag persoane pentru a obtine succesul si au avantajul sa-si exprime opiniile si sa fie ascultate. Dar sunt si persoane care sunt mai destepte, stiu mai multe dar nu se pot exprima, ceea ce rar se intampla sa atraga succesul de partea lor. Asta, indiferent in ce domeniu comunicam, in viata privata cat si in afaceri.
   La acestea adaugam limbajul trupului. Felul in care comunicam si gandim, pozitia si gesturile care le avem in timpul comunicarii. Toate acestea lasa urme vizibile asupra comunicarii, atat expresia fetei cat si al gandurilor asupra subiectului. Deci, gandurile exprimate, pozitia corpului, gesturile si expresia fetei ne dezvaluie caracterul nostru si poate determina succesul sau esecul.
   Pentru a ne imbunatati modul de a comunica, de avea incredere in noi insine si de a fi mai indrazneti, mai dezghetati, este de a ne antrena subconstientul, pentru ca am invatat ca subconstientul asculta comenzile noastre, gandurile care sunt transmise subconstientului sunt ca niste magneti, iar subconstientul va raspunde gandurilor noastre, va raspunde formei pe care i-am dat-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...