luni, 29 septembrie 2014

Suntem multumiti de noi insine?


    " Este imposibil sa te iubesti cu adevarat pe tine insuti daca nu esti capabil sa te accepti si sa te aprobi asa cum esti. Asta inseamna sa nu te critici niciodata".

     Cu alte cuvinte, ne acceptam si ne aprobam asa cum suntem fara sa ne criticam?
      Putini oameni sunt multumiti de ei insisi si multi oameni sunt NEmultumiti de ei insisi. Aceasta nemultumire se datoreaza convingerilor ca daca ar fi altfel ar fi mai bine. Este doar o convingere, un gand intretinut o perioada mai lunga de timp. Acestia sunt convinsi ca viata nu merge cum le-ar fi placut lor.

     Daca ne-am uita mai mult in interiorul nostru cu o iubire nemarginita, nu am mai da vina pe altii si mai ales pe noi insine.
    Convingerea despre un anumit lucru atrage sau respinge oameni si situatii in viata noastra. Anumite convingeri si vinovatii conduc la imbolnavirea organismului,si  atragerea situatiilor neplacute, de aceea trebuie sa ne schimbam gandurile, convingerile si tiparele mentale si sa ne acceptam si aprobam in totalitate in momentul prezent.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...