sâmbătă, 27 septembrie 2014

Ajuta, ca sa te ajuti pe tine insuti!


    "Cand ajuti un om, il ajuti de fapt, pe Dumnezeu".

    Altfel spus, cand il ajutam pe Dumnezeu( Universul), ne ajutam pe noi insine. Ce daruim, vibratiile pe care le emitem conform legii Daruirii si a Primirii, primim inapoi esenta lucrului. Cu cat ajutam, vom fi ajutati la randul nostru, cu cat daruim iubire, indiferent despre ce iubire este vorba, cu atat primi inapoi inmiit. Este un proces minunat care ne ajuta sa ne bucuram de rezultatele lor.
    In acest fel, fluxul de energie pozitiva circula inepuizabil. Ori de cate ori ajutam pe cineva, Dumnezeu va avea grija mereu sa primim in schimb doar ce noua ni se cuvine. Iar gestul de a ajuta pe cineva, plin de iubire, ca doar stim ca iubirea mereu triumfa, nu numai ca ne simtim bine, dar vibratiile pe care le emanam in acel moment in Univers, El receptioneaza si trimite inapoi esenta lucrului. Astfel are loc procesul de emisie-receptie.
     Si conform legii Atractiei, cand ajutam pe cineva sa se simta bine, indiferent daca este vorba de boala, iubire si alte activitati, ii ajutam de fapt sa intre intr-o vibratie mai buna fata de cea pe care au avut-o.
    Deci noi cand suntem atrasi  de anumite persoane si ceilalti sunt atrasi de noi, datorita vibratiilor pe care le emitem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...