luni, 4 august 2014

Suntem liberi sa ne cream realitatea!


   "Ma bucur sa dau viata acestui corp fizic, in aceasta realitate fizica spatial- temporala intrucat acest mediu ma determina sa concentrez energia mea puternica in ceva mai mult, mai specific.Iar in specificul acestei focalizari stau evolutia si fericirea".

    Cu alte cuvinte, totul este temporar, evolutia noastra este intr-o continua schimbare. Nimic nu este static si conform legii vibratiei, tot ce exista se afla in miscare de vibratie, intr-o constanta stare de miscare, in timp ce starea de repaus sau de inertie nu exista. Prin aceasta lege universala, noi putem intelege fenomenele mentale si spirituale.Iar toate vibratiile, energiile sunt controlate de legea Atractiei.
     Ca sa intelegem mai bine, emotiile  noastre sunt cele mai puternice vibratii decat cele cinci simturi pe care le avem: vaz,auz, miros,gust si tactil.
     Plecand de la acest adevar universal, noi am ajuns in punctul in care ne cunoastem pe noi insine, stim ce ne dorim si unde vrem sa ajungem in drumul nostru spre destinatie. Noi suntem liberi sa fim, sa facem, sa putem, chiar daca nu ne dam seama. Dar cand ne vom de seama ca noi avem de parcurs un drum spre destinatia pe care o dorim, vom intelege ca pricipalul scop este sa ne simtim bine, sa fim bucurosi, veseli si ca intotdeauna noi ne dorim mai mult, ceea ce inseamna ca asta este mersul firesc al lucrurilor spre o continua evolutie si fericire.
    Dar ca sa ajungem aici, trebuie sa ne eliberam de convingeri negative, ganduri negative si obiceiuri vechi si sa ne bucuram de drumul pe care il avem de parcurs spre destinatia finala,deoarece prin insusi legilor naturii, noi trebuie sa cunoastem acest drum, nu sa ajungem direct unde ne dorim fara sa intalnim cele mai frumoase momente din viata noastra.
    Iar in acest drum spre destinatie noi ne readucem aminte ca suntem creatorul experientei noastre de viata si ca tot ce ne dorim sta in puterea noastra.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...