vineri, 1 august 2014

Sentimentul iubirii


 "Daca doresti ca iubirea sa patrunda in viata ta, pregateste-te pentru ea. Pregateste terenul si deschide-te in fata iubirii".

     Desi diferim intre noi ca oameni, totusi ne atragem reciproc, in functie de sentimente, trairi, de atasament. Aceasta atractie, face ca sentimentele sa rascolesca interiorul fiintei noastre, facandu-ne sa ne simtim diferit, mai fericiti, mai entuziasmati.
     A iubi inseamna a trai, a respira, a ne inalta catre divin, cu fiecare mangaiere pe care oferim sau primim. "In iubire sunt picaturi ale divinitatii".Cu cat iubim mai mult, cu atat primim inapoi si ne deschidem in fata fluxului de energii pozitive si cand aratam iubirea fata de cel de langa noi, indiferent in ce stare de spirit este, efectele iubirii se va revarsa asupra lui (ei).
     Fiecare cunoastem iubirea autentica si urmele lasate de aceasta. Fiecare cunoastem sentimentul iubirii, de a iubi, de a fi iubit si mai presus de toate, cu totii cunoastem puterea vindecatoare a iubirii care vindeca tot ce atinge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...