luni, 18 august 2014

Miracolul este chiar in fata noastra!



”Adam încearcă să înainteze repede în viața și reușește acest lucru. Dar aproape de sfârșitul vieții realizează că a ratat chiar viața însăși".

Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă dupa dragoste, bani, dupa iubire. Nu este rău că ne dorim ceva, atât timp cât suntem conștienți că fac parte din viața noastră și că vrem mai mult. Nu trebuie să credem că lucrurile materiale și alergatul după diverse obiecte sau situații aduce fericirea. Nu trebuie să alergăm după ele. Tot ce trebuie să facem este să fim mai conștienți de ceea ce avem deja, în timp ce ne dorim mai mult. Cu cât ne simțim mai bine acum în momentul prezent cu atât vom atrage ceea ce ne dorim cu adevărat.

Dacă ne dorim cu orice preț ceva,chiar dacă le vom avea nu ne vom simți bine, dacă nu știm sa ne ghidăm emoțiile. Ne vom dori din ce în ce mai mult, nu din prisma energiilor pozitive ci din prisma lipsei, al energiilor negative .Dacă luăm decizia să ne simțim bine în orice împrejurare și să fi mai conștienți de ceea ce avem deja, toate lucrurile pe care le dorim vor veni singure la noi. De aceea, tot ce trebuie să facem este să nu ratăm momentul prezent. Când apreciem momentul prezent, când ținem cont de el, să-l prețuim și să-l iubim așa cum este, următorul moment atrage după sine alte situații de care să ne bucurăm, în timp ce noi arătăm iubire și recunostință pentru fiecare moment nou, pentru clipa de față.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...