vineri, 11 iulie 2014

Sugestiile altei persoane

  "Avem in noi puterea de a schimba credintele negative in unele pozitive si astfel, sa ne imbunatatim viata".
                Prof. Dr. Arthur R. Pell      

   Mintiile noastre tind sa o ia razna de idei si opinii false de la alte persoane despre frica, saracie, teama si alte sentimente negative,  dar sunt si persoane care au incredere in puterea gandurilor si nu sunt bombardati de sugestiile altor persoane.Ei sunt persoane care emit vibratii pozitive si ne simtim bine si in siguranta langa ei si  in preajma lor.
   Iar cei care sunt influentati de  amandoua felurile de vibtati, cele negative si cele pozitive, sunt acele persoane care, daca sunt in contact cu o persoana pozitiva, preia vibratiile pozitive si astfel se simt bine si daca sunt in contact cu persoane negative incep sa preia negativismul acelei persoane si astfel ei se simt rau.
    Puterea sugestiei joaca un rol foarte important in viata si gandirea noastra. Noi putem sa respingem sugestiile negative de la alte persoane, cultivandu-ne ganduri bune si creatoare, sa ne ocupam mintea cu o rugaciune, o muzica, sa citim sau ceva care ne face sa ne simtim bine.
     Noi putem sa alegem drumul bun spre implinire, crestere, libertate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...