vineri, 18 iulie 2014

Lipsa de timp?


  ”Unii oameni beneficiaza de pe urma alinierii energetice produse de gandurile pe care le emit, in timp ce altii nu permit acestei armonii sa intre in viata lor, tot din cauza gandurilor pe care le emit".

  Cu alte cuvinte, de cate ori nu ne-am gandit ca avem prea multe activitati de facut, cum ar fi: serviciu, treburi casnice, cumparaturi si una peste alta sa mai mergem si la o petrecere? Timpul depinde de perceptia noastra. Noi ii dam valuare timpului prin insusi gandurile noastre. Cu cat ne focalizam mai mult asupra faptului ca avem prea multe lucruri de facut si nu ne ajunge timpul, cu atat nu vom avea timp, deoarece emotiile pe care le emitem ne face sa privim situatia din punct de vedere al actiunilor, nu din punct de vedere al armonizarii energiilor de a ne simti bine indiferent de cate lucruri avem de facut.

  Cu alte cuvinte, nu absenta timpului este problema, ci perceptia noastra asupra timpului.Ceasul bate pentru toata lumea la fel, dar nu pentru toti are aceeasi valuare. Timpul unei persoane care se afla in aliniere energetica, care gandeste pozitiv, care este calma si priveste situatia cu optimism reevalundu-si sarcinile pe care le are de indeplinit, este mult mai mare si mai eficienta, decat o persoana care isi focalizeaza atentia asupra lipsei de timp si asupra tuturor actiunilor pe care le are de indeplinit.

  Cu alte cuvinte, daca suntem aliniati din punct de vedere energetic si vedem realitatea sub aspectele ei pozitive, ne putem bucura de valuarea timpului care este infinit mai mare. Dar daca nu suntem aliniati energetic si ne aflam sub influenta vibratiilor negative, atunci avem o dizarmonie interioara si vom fi epuizati complet.

Sursa foto: Internet
Gabriela bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...