luni, 2 iunie 2014

Categorii de oameni.


    "In sine mintea poate face din rai un iad si din iad un rai".

   Dupa cum stim, in lume sunt doua categorii de oameni: pesimisti si optimisti. Bineinteles ca oamenii pesimisti au ganduri mai tot timpul negative si o stare de spirit intunecata a vietii. Ei tot timpul sunt pusi pe cearta si isi hranesc mintea numai cu vibratii negative.
  In schimb optimistii, sunt oamenii care vad intotdeauna jumatatea plina a paharului, ei vad viata intotdeauna frumoasa si au intotdeauna idei sa se descurce in orice situatie si sa-si schimbe vibratiile negative pe care le au.

  Tu ce persoana esti? Te-ai gandit la acest lucru?
   Noi putem sa ne schimbam, sa devenim persoana care ne dorim sa fim. Cu o minte linistita putem vedea doar lucrurile frumoase din viata noastra si sa ne gandim doar la pace, armonie, frumusete, iubire, intelegere si bucurii.

   Toate provocarile vietii, dificultatile si toate problemele nu ne pot darama daca noi nu le dam voie, atata vreme cat nu le permitem sa ne domine sufletul si mintea.
 Doctorii si studiile arata ca corpul reflecta ceea ce gandeste mintea, de aceea este nevoie de disciplina, un mic efort facut pentru a deveni o personalitate puternica, pentru ca Inteligenta Infinita raspunde intotdeauna cererilor noastre.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...