luni, 5 mai 2014

Purificare interioară.


   Purificarea este curățarea gândurilor negative de orice fel, ura, răutatea, convingerile.
 Avem nevoie să ne purificăm, să curățam tot ce ne blochează accesul să realizăm ce ne dorim. Convingerile negative ne influențeaza negativ viața. Putem avea convingerea că ce mâncăm ne îngrașă sau nu ne cade bine, convingera că ziua respectiva va fi una rea, convingerea că anumite haine nu ne avantajează și tot felul de convingeri care ne limitează accesul la ce ne dorim să fim, să facem, să avem.
 Convingerile sunt sentimente urmate de  gânduri repetate pe care le emitem asupra unor situații pe care nu le dorim în viața noastră. Dar pot fi și convingeri pozitive, o siguranță pentru ceea ce se va întâmpla. Dacă ne vom alege deliberat aceste gânduri înainte ca situația să aibă loc, cu intenția de a ne simți bine, atunci și realitatea va fi nevoită să le urmeze. Cu cât suntem convinși că o anumită situație merge bine sau rău în viața noastră, cu atât ele vor reflecta realitatea.
      - Diferența dintre convingeri și ceea ce primim înapoi este dată de ceea ce gândim.
      - Tot ce ne dorim se datorează convingerilor că , dacă le vom avea ne vom simți bine.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...